PayPal-sjef sier verktøyet for Bitcoin og kryptovaluta stiger mens bruk av kontanter på tilbakegang

PayPal-sjef Dan Schulman sier at selskapets adopsjon av Bitcoin og andre kryptovalutaer vil bidra til å øke nytteverdien av kryptovaluta generelt, noe som fører til prisstabilisering og en sakte økning i verdi.

Schulman gikk nylig på både CNBC og CNN for å diskutere PayPal sin nylige beslutning om å vedta krypto. Den San Jose-baserte betalingsgiganten la støtte til Bitcoin, Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) og Litecoin (LTC) for alle sine amerikanske kunder 12. november.

I intervjuene er administrerende direktør bestemt på at kontanter „sakte men sikkert forsvinner.“

„Spesielt med pandemien har du sett bruken av kontantnedgang kraftig. Noe som 40-70% av forbrukerne ønsker ikke lenger å håndtere kontanter, og akkurat som alle bransjer digitaliserer akkurat nå, skjer det også i finanstjenesten. Det er ingen tvil om at folk strømmer til digitale betalinger og digitale valutaer. “

Schulman sier at PayPal har jobbet hånd i hånd med tilsynsmyndigheter og sentralbanker over hele verden og sier at det er „ikke et spørsmål om“ hvis, „men om et spørsmål om“ når „og“ hvordan „disse bankene implementerer sin egen digitale valutaer (CBDCer). Han sier også at PayPals tjenester vil øke bruken av kryptovalutaer.

„En av tingene vi tillot, er ikke bare å gjøre det enkelt å kjøpe, selge og holde kryptokurver, men veldig viktig, tidlig neste år, skal vi tillate kryptokurver å være en finansieringskilde for enhver transaksjon som skjer [med] alle 28 millioner av våre selgere, og det vil styrke bruken av kryptokurver betydelig. ”

MicroStrategy-sjef og Bitcoin-adopter Michael Saylor sier at PayPal’s støtte til Bitcoin vil være et gjensidig fordelaktig forhold.

„Det gunstige ekteskapet til Big Tech & Bitcoin – PayPal får en reserveaktiv som har verdsatt mer enn 100% per år mot USD det siste tiåret. Bitcoin får et mobilbetalingsnettverk og valutaoverensstemmelsesprotokoller. ”

 

Ethereum 2.0 Klar til å rulle ut 1. desember Etter at Enorm Trove of ETH skriver inn innskuddsadresse

En ellevte timers økning i innskudd har plassert Ethereum 2.0 på sporet for en etterlengtet lansering 1. desember.

Det kreves 524 000 ETH for å lansere fyrkjeden på den datoen, og 507 000 er sendt til den nødvendige adressen på tidspunktet for publiseringen.

Innehavere som setter inn sin ETH, vil være de første til å delta i Ethereums nye proof-of-stake-modell, som gir investorer muligheten til å hjelpe nettverket og tjene belønninger i retur.

En rekke separate oppgraderinger forventes å bli rullet ut ettersom Ethereum 2.0 gradvis implementeres.

Ethereum-skaperen Vitalik Buterin sier at forbedringene vil tillate at den nest største kryptovalutaen kan håndtere 100 000 transaksjoner per sekund (TPS) via andre lagsløsninger.

“ETH2-skalering for data vil være tilgjengelig * før * ETH2-skalering for generell beregning. Dette innebærer at samleoppbygginger vil være det dominerende skaleringsparadigmet i minst et par år: først ~ 2-3k TPS med eth1 som datalag, deretter ~ 100k TPS med eth2 (fase 1). „

Prisen på ETH øker når antall innskudd nærmer seg det nødvendige nivået. På tidspunktet for publisering var ETH opp 11,71% det siste døgnet til $ 617.

Ethereum-utviklere sier at dagens mainnet offisielt vil slå seg sammen med ETH 2.0s nye fyrkjede i 2021 eller 2022.